Djurtransport

Att man stänger ner många lokala slakterier är för djurens skull inte bra då de får transporteras längre sträckor när de är på väg till slakt. Under djurtransporter förekommer väldigt många olyckor så som ihjälklämda och skadade djur. Transporten är dessutom något som ofta skapar stort psykiskt lidande för djuren.

Bland annat läste jag detta i en artikel om grisar som ska transporteras från Danmark till Tyskland för att bli slaktade: "Grisar från olika gårdar förs samman på uppsamlingsplatserna och sedan slåss i flera timmar. Slagsmålen mellan suggorna är våldsamma och blodiga. En del av skadorna är så svåra att djuren måste avlivas innan de skickas i väg till Tyskland." Mer om detta kan läsas här.


Om du vill bli hörd måste du dela med dig av dina åsikter
Postat av: Prinzessin

Fy fan.. blir så ledsen.

2009-12-22 @ 22:38:33
URL: http://prinzessin.blogg.se/
Postat av: Haris

att vara djuraktivist är att ha brist på uppmärksamhem. Ni vill att vi ska sluta äta djur, något människan gjort sedan tidens begynnelse. Vi är rovdjur, så enkelt är det och just därför äter vi djur. Jag har aldrig hört er djuraktivister klaga på hur mycket andra djur lejonen äter upp. Men det går bra att klaga på att vi äter kor och grisar, som om de fattar att de blir uppätna. Men du kanske hellre tycker vi ska äta människor?

Så nu har jag sagt det rakt från hjärtat. Fuck djuren!

2009-12-24 @ 12:33:35
URL: http://nattstad.se/vel0city
Postat av: Beckie Living

svar till Haris: det handlar inte om att någon tycker det är fel att äta kött, jag håller med dig om att det är naturligt. I stort sett ALLA demonstrationer av djurrättsaktivister går ut på att stoppa den felaktiga behandlingen av djuren. För om vi nu ska snacka om vad som är naturligt så är det väll inte särskilt naturligt att hålla djuren instängda i trånga och smutsiga burar?

2009-12-24 @ 14:16:10
URL: http://luckyandliving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0